yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut hizmetletmeme İtfaaiye müfredatına munis şekilde yangın cıkış bapsı yapılması gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık karınin tercih edilir.

Binanın muhtevainden zirya dürüst nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik anında bapnın rahat açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi kalıp anında bapnın olabilir olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Ayrıca, astım ve bronşit üzere solunum yolu hastalıklarıyla birliklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ayrıca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında ömre bedel bir kriter olarak gösterilebilir.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış kapıları, takkadak çokça insanın çabukca çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması mealına hasılat.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini mukannen bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı baplardır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler göz önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle haklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı saf otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî icazet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz Yangın Kapısı rakik gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir standart olmadığı bâtınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page